Nem is gondolunk rá, hogy milyen nagy kincset tartunk a kezünkben, amikor szomjunkat "tiszta", hűs vízzel oltjuk. A szerző nemcsak a vízről, szervezetünk nélkülözhetetlen alkotórészéről, hanem az ásványvizekről, a szénsavas üdítőitalokról, a gyümölcs- és zöldséglevekről is ír. Ez utóbbiak elkészítési módját is megtudhatjuk ebből a füzetből. A teakészítés, a teaivás kultuszáról is olvashatunk néhány megszívlelendő gondolatot. A bor, a sör és a többi szeszes ital is természetes alapanyagból készül, de fogyasztásukhoz itt nem kapunk buzdítást.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Katona Edit: A természetes italokról
Kiadás:
Budapest, 1989
Kiadó:
Kategóriák:
Szakácskönyv, gasztronómia Természetgyógyászat Egészségügy
Nyelv:
Magyar
Sorozat:
Terjedelem:
44 p.
Kötésmód:
fűzött
ISBN:
963234040x