"...A korszerű, egészségesebb étkezési követelményeknek megfelelően tájékoztat az étolaj használatának módjáról előnyeiről a zsírral szemben s az egyes ételleírásoknál mindkét féle zsiradék mennyiségét megadja. Ismerteti a legújabb konyhatechnikai eljárásokat, újfajta főzőedények használatát, ami nemcsak változatosabbá, hanem könnyebbé teszi az ételkészítést. Figyelembe véve asszonyaink sokirányú elfoglaltságát, az előbbieknél is több figyelmet fordít a gyorsan elkészíthető, könnyen emészthető ízletes ételek leírására, és sok jó tanácsot ad a vendéglátás korszerű módjaira ..."
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
F. Nagy Angéla, Horváth Ilona: Szakácskönyv
Kiadás:
Budapest,
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
403 p.
Kötésmód:
papír